HOTEL WESTIN BIRA ATOS PREMIUM

klizna pp vrata atos klizna protivpožarna vrata atos klizna protivpozarna vrata atos

Hotel Westin, koji je sinonim za luksuz i vrhunsku uslugu, nedavno je najavio otvaranje svog novog hotela u Vranjskoj Banji u Srbiji. Jedan od ključnih aspekata ovog projekta jeste fokus na sigurnost, posebno kada je riječ o zaštiti od požara. U tom kontekstu, Westin je odabrao ATOS Premium protivpožarna vrata za svoj novi objekat.

ATOS Premium protivpožarna vrata su poznata po svojoj visokoj razini sigurnosti i kvaliteti. Ova vrata su dizajnirana da pruže maksimalnu zaštitu u slučaju požara, sprječavajući širenje vatre i dima kroz hotel. Zahvaljujući svojoj robustnoj konstrukciji i naprednim tehnološkim rješenjima, ATOS vrata su idealan izbor za objekte kao što je hotel Westin, gdje je sigurnost gostiju na prvom mjestu.

Osim funkcionalnosti, ATOS Premium protivpožarna vrata su estetski prilagođena stilu hotela, doprinoseći elegantnom i sofisticiranom izgledu. Ova vrata ne samo da povećavaju sigurnost objekta, već i podižu ukupni dojam prostora, što je važno za održavanje imidža Westin brenda.

Izbor ATOS Premium protivpožarnih vrata od strane hotela Westin u Vranjskoj Banji pokazuje ozbiljan pristup upravljanju rizicima i potvrđuje opredijeljenost za pružanje najvišeg nivoa sigurnosti i komfora svojim gostima. Ovo partnerstvo također ističe ATOS kao lidera u industriji sigurnosnih rješenja, čije proizvode možemo vidjeti u mnogim prestižnim projektima širom sveta.


Newer post